27 oktober 2010

Det gick fort!!

Beställde det nya röda velourtyget med vita hjärtan på från Mjuka Tyger i måndags f.m. och igår hade jag fått en avi! Uträttade en del ärenden efter jobbet, så när jag kom hem och såg den så orkade jag faktiskt inte åka iväg igen... Idag har jag tänkt flera gånger på hur tyget ser ut och kvalitén etc.
Fast och mjuk härlig velour!




Till helgen är det symässa i Kviberg, så då blir det nog mer påfyllning av tygförrådet...!


21 oktober 2010

Bara en enkel...

... liten väska till min android, dvs min leksak. Man glömmer lätt bort att det faktiskt är en mobiltelefon. Eftersom vi klippt navelsträngen till Telia, så måste ju telefonen skyddas på alla sätt och vis. Nu har jag i och för sig även köpt lite olika skal och väskor på Tradera, men man kan ju varieras sig :-)



Mönstret är egenritat och måttat på en höft. Fodrad med mörkgrönt lakansväv. Mellan ytter- och innertyget finns det en väldigt tunn vit fleece, köpt på Jysk. Kardborreknäppning på insidan och ett litet fack på utsidan.
Det rutiga tyget är från Ikea.

14 oktober 2010

Vårtröja blev hösttröja...

Ja, så kan det bli. Klippte ut bitarna i våras och hann väl sy ihop någon ärm eller något, sedan blev den liggandes. Klar sedan några veckor tillbaks, men används inte så flitigt än. Hade nollgradigt igår morse, men då blev det polotröja.

Fick lite härlig höstsol skinandes på tröjan när jag fotograferade den.

TYG från MG-tyger, tjock härlig trikå. Mudden är därifrån också.
MÖNSTER från Ottobre Design, nr 6/2009. Strl 110/116

7 oktober 2010

Mera byxor

Ett par byxor till av modellen från senaste Ottobre, men med mudd vid vristerna. Fuskgylf, men inga bakfickor. Sydde klart dem rätt snabbt. Var dock inte lika snabb att fota och blogga om dem ;-)

De här fick även rätt dubbelstickning på insidan av benen, till skillnad från de andra jag sytt till V senaste halvåret.

Så här ser de ut på:


TYG från MG-tyger, men mudden är nog från Mjuka tyger
MÖNSTER: Ottobre Design 4/2010
Related Posts with Thumbnails